Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Коротко про головне: інформаційний дайджест

Дата: 26.07.2022 17:15
Кількість переглядів: 169

Фото без опису

26 липня 2022 рік:

 

– під керівництвом заступника міського голови Олега Недогоди, за участі начальника Монастирищенської ДПІ Сергія Головченка, а також працівників фінансового управління міської ради відбулася нарада по питанню перспектив виконання бюджету Монастирищенської міської територіальної громади за 7 місяців 2022 року.

Під час наради проведено детальний аналіз стану сплати податків у 2022 році суб’єктами господарювання, що здійснюють діяльність на території Монастирищенської громади у розрізі видів надходжень та платників, легалізації заробітної плати та робочих місць.

Підсумовуючи роботу, Олег Недогода наголосив на необхідності вжиття всіх заходів щодо максимального наповнення та виконання планових показників дохідної частини бюджету Монастирищенської міської територіальної громади, пошуку додаткових джерел надходжень, адже від цього залежить забезпечення фінансування захищених статей видатків, у тому числі безпека та оборона, медикаментозне забезпечення, соціальні виплати, енергоносії та комунальні послуги, підготовка до опалювального періоду.

Фото без опису

 

– КЗ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Монастирищенської міської ради продовжує надавати основні базові соціальні послуги людям, які цього потребують. Це соціальний супровід, консультування, інформування, соціальна профілактика. Допомагаємо як жителям нашої громади, так і тим, хто приїхав до нас із місць активних бойових дій.

Також, було проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу з особою з числа умовно-засуджених, які відбувають покарання не пов’язані із позбавленням волі. Під час бесіди надаються соціальні послуги щодо соціальної профілактики повторних злочинів, попередження проявів асоціальної поведінки, ознайомлення з Кримінальним кодексом з метою обізнаності міри відповідальності в разі повторного злочину. Також, у ході бесіди було порушено питання щодо формування планів на майбутнє та самореалізацію у подальшому житті.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

– служба у справах дітей продовжує забезпечувати розгляд звернень громадян та установ з питань захисту прав та інтересів дітей. 26.07.2022 з метою вивчення причин і умов, що привели порушень прав дітей в родинах, службою у справах дітей проведено обстеження умов проживання двох родин в м. Монастирище. За результатами підготовлено акти обстеження умов проживання дітей, та один висновок про участь батька у вихованні малолітніх дітей.

Також надані соціальні послуги неповнолітній матері з метою допомоги в оформленні паспорта громадянина України та реєстрації народження дитини.

 

– щодня пункт видачі допомоги надає гуманітарну підтримку внутрішньо переміщеним сім’ям з інших регіонів України. Усім, хто потребує, видають речі першої необхідності: їжу, одяг, взуття, білизну, засоби гігієни. Сьогодні отримали гуманітарну допомогу 33 сім’ї.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

_________________________________________________________________________________________________

 

Тримаємося і працюємо!

Віримо у Збройні Сили України, в Перемогу!

Все є і буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора