Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Довгожителя села Княжики привітали з Днем народження

Дата: 27.07.2022 15:25
Кількість переглядів: 204

Фото без опису

Сьогодні, помічник міського голови в с. Княжики, Шарнопільського старостинського округу Микола Фурта завітав до оселі и Антона Сліпенького, щоб привітати Антона Михайловича з 98 Днем народження. Від імені міського голови Олександра Тищенка, Микола Федорович побажав імениннику міцного здоров’я, оптимізму, довгих років життя, бадьорості духу та вручиd квіти й грошовий подарунок.

 Народився Антон Сліпенький у с. Княжики 27 липня 1924 року. Він, як і всі його ровесники, сповна пізнав, що таке голод, війна, розруха. Під час ІІ світової війни, його, 17-річного юнака відправили працювати на завод до Німеччини. Згодом, коли повернувся до рідного села, влаштувався різноробочим в колгосп, де й пропрацював весь трудовий вік, виконуючи важкі роботи. Також Антон Михайлович був активним учасником княжиківського духового оркестру. З дружиною Анною Федорівною виростили та виховали п’ятеро прекрасних дітей, які подарували їм десять онуків. Нині ж нашого іменинника тішать 18 правнуків і два праправнуки.

 Антон Сліпенький за своє життя подолав чимало випробувань і будучи вже в такому поважному віці отримав найважливішу винагороду за всі свої страждання – велику люблячу родину.

 Ми вітаємо Антона Михайловича з Днем народження та бажаємо ще довгих років життя при здоров’ї поряд з рідними у мирній вільній Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора