Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шлях до духовності через книгу

Дата: 27.07.2022 10:30
Кількість переглядів: 120

Фото без опису

День Хрещення Русі-України відзначається в Україні щорічно 28 липня - у день пам'яті Святого князя Володимира. Цьогоріч в цей день вперше відзначатиметься День Української Державності. Для українців це свято символізує спадкоємність тисячолітньої історії України,нації і держави.

Це - символ соборності усіх українців і всіх українських земель навколо рідної і духовної столиці- Києва.

    До цієї важливої події в історії нашої держави в Монастирищенській бібліотеці для дітей влаштовано книжково- духовну гостину: " Шлях до духовності через книгу". До уваги користувачів представлені книги про історію, традицію християнства, його розвиток в Україні та книги про нашу державу Україну.

    Бібліотекарі розповіли дітям про впровадження християнства на Русі, яке мало не лише історичне значення - воно насамперед духовно та культурно поєднало наш народ з європейським світом і таким чином стало важливою віхою в розвитку української державності.

     Вітаємо зі святом Хрещення Русі-України! Днем Української Державності! Віримо, що Святий Володимир дарує нам свою молитовну допомогу для утвердження миру в рідній державі Україні!

Чекаємо в бібліотеці!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора