Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Коротко про головне: інформаційний дайджест

Дата: 28.07.2022 17:15
Кількість переглядів: 214

Фото без опису

28 липня 2022 року:

 

  • заступник міського голови Зоряна Заворотна спільно з начальником відділу соціальної політики та охорони здоров’я Катериною Скригун  та  завідувачем відділом соціальної роботи КЗ «ТЦ» Асею Підлісною провели онлайн-зустріч на платформі Zoom з Фондом «Єдність за майбутнє». Підчас зустрічі обговорювали важливі питання щодо співпраці з надання допомоги внутрішньо переміщеним особам.

Фото без опису

  • заступник міського голови Олег Недогода провів спільну нараду по питанню легалізації точок продажу алкогольної продукції та тютюнових виробів з начальником Монастирищенської ДПІ ГУ ДПС Сергієм Головченком, працівниками фінансового управління та відділу економічного розвитку, інвестицій, ЖКГ та сільського господарства міської ради, а також працівників центру зайнятості та поліції.

Опісля наради, комісія з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків, дотримання законодавства про працю щодо легалізації зайнятості населення та забезпечення виплати заробітної плати провела рейд по суб’єктах господарювання, які здійснюють господарську діяльність на території громади та здійснюють продаж алкогольних і тютюнових виробів без видачі відповідних розрахункових документів.

За результатами перевірки були виявлені певні порушення та надані рекомендації щодо їх усунення.

Фото без опису

Фото без опису

  • Працівниками відділу соціальної роботи КЗ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Монастирищенської міської ради та представниками старостинських округів сіл Леськово, Матвіїха та Теолин було здійснено відвідування 4 сімей у складних життєвих обставинах, в яких виховується 5 неповнолітніх дітей. 

Під час візиту було перевірено умови проживання, забезпечення харчуванням дітей та належного догляду.

З батьками проведена профілактична робота щодо забезпечення належних умов проживання дітей, надавалась консультативна допомога стосовно належного виховання дітей, створення відповідних санітарно-гігієнічних умов проживання. Батьків попереджено про адміністративну та кримінальну відповідальність за ухиляння від виконання обов`язків по вихованню дітей. За результатами перевірки складено акт обстеження умов проживання.

Прохання до всіх небайдужих жителів громади  повідомляти про факти неналежного виконання батьківських обов’язків з метою попередження нещасних випадків за тел.2-15-51 або за адресою: м.Монастирище, вул. Соборна,121.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

  • щодня пункт видачі допомоги надає гуманітарну підтримку внутрішньо переміщеним сім’ям з інших регіонів України. Усім, хто потребує, видають речі першої необхідності: їжу, одяг, взуття, білизну, засоби гігієни. Сьогодні отримали гуманітарну допомогу 39 сімей. Також відправили вантаж до наших захисників на передову. Величезна подяка усім, хто долучився для зібрання необхідних продуктів та речей для наших солдатів.

Фото без опису

_________________________________________________________________________________________________

Тримаємося і працюємо!

Віримо у Збройні Сили України, в Перемогу!

Все є і буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора