Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Напередодні Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми для жителів громади проведено тематичний захід

Дата: 29.07.2022 14:31
Кількість переглядів: 191

Фото без опису

30 липня у світі відзначають Всесвітній день протидії торгівлі людьми

Торгівля людьми залишається актуальною проблемою для України. Сучасні форми експлуатації людини та нові виклики, які переживає Україна, створюють загрозу потрапляння в ситуацію торгівлі людьми практично всіх соціальних груп населення. Торгівля людьми є не лише сучасною формою рабства, яке порушує права людини, а і є формою насильства, що спричиняє ризик для її життя та здоров’я.

Напередодні Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми, за участі працівників КЗ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» спільно з працівниками сектору «Монастирищенське бюро правової допомоги» та Національної поліції України Уманського РУПГУНП в Черкаській області відбувся тематичний захід.

Під час заходу для жителів нашої громади було проведено індивідуальні консультації, бесіди з питань профілактики торгівлі людьми та профілактики насилля на тему «Запобігання торгівлі людьми та експлуатації дітей». Також, ознайомили з поняттям «торгівля людьми», розповіли про найпоширеніші шахрайські схеми, ризики нелегальної зайнятості та види шахрайства при працевлаштуванні.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора