Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася зустріч сільгоспвиробників та фермерів громади

Дата: 29.07.2022 14:35
Кількість переглядів: 210

Фото без опису

Міський голова Олександр Тищенко, його заступник Олег Недогода разом з начальником Монастирищенської ДПС Сергієм Головченком взяли участь у зборах Спілки сільгоспвиробників та фермерів Монастирищенської громади.

?Під час зустрічі хлібороби разом із владою обговорили важливі для галузі питання, зокрема ?звернули увагу на збут сільсьгокосподарської продукції та попросили звернулися до Уряду щодо логістики і продажу зерна за відповідними цінами; ?невідповідність вартості сільськогосподарської продукції цінам на інші продукти; ?високу вартість пального; ?спрощення обліку ПДВ; ?розрахунок з бюджетом, орендарями та партнерами. ?Зауважили на необхідності призупинити ліцензування дизпалива на період дії військового стану.

Фото без опису

?Також, наголосили на тому, що через відсутність шляхів збуду немає можливості здійснювати погашення відсотків за кредитами.

?Міський голова Олександр Тищенко подякував сільгоспвиробникам та фермерам за активну та постійну допомогу Збройним Силам України, внутрішньо переміщеним особам та долучення до формування гуманітарних вантажів у регіони звільнені від окупації??

Фото без опису

?Олександр Тищенко відзначив, що міська влада відкрита до діалогу з хліборобами й готова допомогти знайти шляхи розв’язання нагальних проблем. Зокрема, у результаті зустрічі було вирішено зробити спільне звернення від міської влади та сільгоспвиробників до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, голови Черкаської ОВА щодо надання державної підтримки сільгоспвиробникам, які забезпечують країну проводольством під час війни????

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора