Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Коротко про головне: інформаційний дайджест

Дата: 29.07.2022 16:00
Кількість переглядів: 232

Фото без опису

29 липня 2022 рік:

 

  • заступник міського голови Олег Недогода взяв участь у ZOOM конференції з питань ситуації в агропромисловому комплексі під головуванням першого заступника Міністра аграрної політики та продовольства України Тараса Висоцького. Під час наради були проговорені питання щодо нової аграрної політики та щодо заходів Черкаської ОВА з реалізації аграрної політики та комунікації з громадами. Зокрема, Тарас Висоцький закликав сільгоспвиробників у найближчі 2-3 тижні утриматися від продажу урожаю, оскільки зараз саме здійснюється налагодження логістичних шляхів. Також було озвучено, що Уряд готує відповідні законодавчі акти щодо пролонгації строків погашення кредитів на півроку та отримання нових кредитів для здійснення осінньо-польових робіт.

 

  • заступник міського голови Олег Недогода, спеціаліст відділу економічного розвитку, інвестицій, ЖКГ і сільського господарства Василь Кулак та виконавчий директор Спілки сільгоспвиробників та фермерів Монастирищенської громади Іван Козяр долучилися до українсько-польського форуму «Можливості логістичної інфраструктури (портів) Польщі для збільшення експорту-імпорту з Україною». Під час заходу були заслухані профільні представники польських портів Гданська та Гдині, які презентували особливості своєї роботи у поточний період та відповіли українським експортерам стосовно можливостей транспортування їхніх товарі (передусім зернової та агропромислової продукції) через польські кордони.

Фото без опису

Фото без опису

  • мультидисциплінарна команда КЗ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Монастирищенської міської ради на чолі з завідуючою відділення соціальних послуг за місцем проживання Оленою Яценко та працівниками Сатанівського старостинського округу провели благоустрій подвір’я підопічного відділення Віктора Володимировича КОРОЛЯ, жителя села Сатанівка. Віктор Володимирович все життя пропрацював вчителем фізики та математики в шабастівській школі. Тож завдяки спільній праці обкошено траву біля будинку, видалено непридатні дерева та кущі, порубано дрова. Підопічний Віктор Король щиро дякував працівникам мультидисциплінарної команди за турботу та допомогу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

  • з метою своєчасного реагування на поширення гострої вірусної хвороби, спричиненою коронавірусною інфекцією CОVID-19 станом на 08:00 29.07.2022 р. зареєстровано  4825 хворих ( в 2022р. – 1314), одужало – 4735, хворіє – 0, померло – 90/5. В період з 22.07 по 29.07. 2022 року: захворілих на COVID-19 – 0 осіб.

 

  • щодня пункт видачі допомоги надає гуманітарну підтримку сім’ям внутрішньо переміщених осіб з інших регіонів України. Усім, хто потребує, видають речі першої необхідності: їжу, одяг, взуття, білизну, засоби гігієни. Сьогодні отримали гуманітарну допомогу 21 сім’ї.

______________________________________________________________________________________________

Тримаємося і працюємо!

Віримо у Збройні Сили України, в Перемогу!

Все є і буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора