Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У родині Первинки поповнення

Дата: 01.08.2022 08:30
Кількість переглядів: 286

Фото без опису

В Монастирищенському центрі первинної медико-санітарної допомоги відбулася приємна подія – колектив закладу поповнився двома молодими кваліфікованими лікарями – лікарем-педіатром Інною Вікторівною Пастушенко та лікарем загальної практики сімейної медицини Іриною Валеріївною Левченко.
Інна Пастушенко закінчила ДЗ «Дніпропетровська медична академія Міністерства охорони здоров'я України» за спеціальністю «Педіатрія» та два роки проходила інтернатуру в КЗ «Монастирищенська багатопрофільна лікарня» у дитячому відділені під керівництвом Майї Соколенко.

Фото без опису

А Ірина Левченко закінчила Вінницький національний медичний університет ім. М. І. Пирогова за спеціальністю «Лікар загальної практики сімейної медицини» та, також пройшла 2-річну інтернатуру у нашій багатопрофільній лікарні в терапевтичному відділені під керівництвом лікаря Антоніни Кришни.

Фото без опису

Дівчата ще з дитинства мріяли стати лікарями та допомагати людям. А здобувши омріяну професію молоді спеціалісти повернулися до рідної Монастирищини, де народилися та виросли.
На робочій нараді «п’ятихвилинці» директор Монастирищенського ЦПМСД Людмила Редванська представила нових лікарів колективу закладу та спільно зі своїм заступником Оленою Вербою та головною медичною сестрою Інесою Хомчак під час наради привітали Інну Пастушенко та Ірину Левченко з їхнім першим робочим днем, побажали успіхів, а також ознайомили з робочими місцями і графіком роботи, умовами праці, розповіли деякі тонкощі, поділилися досвідом і дали настанови.

Фото без опису
Тож від сьогодні, 1 серпня, лікар-педіатр Інна Вікторівна Пастушенко приймає пацієнтів в кабінеті №5 амбулаторії ЗПСМ м. Монастирище та с. Нове Місто (поліклініка) за адресою: м. Монастирище, вул. Соборна, №1. А лікар загальної практики сімейної медицини Ірина Валеріївна Левченко в амбулаторії ЗПСМ с. Аврамівка за адресою: вул. Заводська, 3б. Тому, якщо ви ще досі не підписали декларацію з сімейним лікарем чи педіатром – Ірина Левченко та Інна Пастушенко готові до співпраці та укладати декларації з населенням громади.

Фото без опису

Фото без опису
Ми ж вітаємо Інну Вікторівну та Ірину Валеріївну з початком роботи в Монастирищенському ЦПМСД та бажаємо успіхів і кар’єрного росту. І дякуємо вам, за вашу громадську позицію, за те, що закінчивши навчання, отримавши знання – ви не поїхали у великі міста, а повернулися до рідної громади, щоб допомагати та лікувати монастирищан.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора