Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Коротко про головне: інформаційний дайджест

Дата: 02.08.2022 17:15
Кількість переглядів: 158

Фото без опису

02 серпня 2022 року:

 

  • коли людина похилого віку не в силах сама про себе подбати, а близькі перебувати постійно поруч не можуть, постає питання: що роботи? Рішенням таких проблем є оформлення перебування літньої людини у Лукашівське відділення надання соціальних послуг в умовах цілодобового перебування/проживанняв КЗ «ТЦ» Монастирищенської міської ради.

Основними завданнями відділення є:

– організація надання соціальної послуги стаціонарного догляду особам похилого віку, які втратили здатність до самообслуговування та особам з інвалідністю, які потребують стороннього догляду, побутового обслуговування, медичної допомоги;

– забезпечення якісного надання соціальної послуги стаціонарного догляду.

Соціальна послуга стаціонарного догляду надається безоплатно, за плату або із встановленням диференційованої плати.

Станом на 02.08.2022 року у відділені проживає 30 осіб, з яких 5 мають статус ВПО.

Фото без опису

 

  • службою у справах дітей виконавчого комітету міської ради, спільно з дільничними офіцерами поліції та старостою Івахнянського старостинського округу, відвідано родини, які опинились в складних життєвих обставинах. Обстежено умови проживання дітей, з батьками проведено профілактичну роботу щодо належного виконання батьківськи[ обов’язків, недопустимості зловживання спиртними напоями та попередження сімейного насильства. Також батькам роз’яснено передбачену законодавством відповідальність за  порушення  прав та інтересів дітей.

Фото без опису

 

  • щодня пункт видачі допомоги надає гуманітарну підтримку внутрішньо переміщеним сім’ям з інших регіонів України. Усім, хто потребує, видають речі першої необхідності: їжу, одяг, взуття, білизну, засоби гігієни. Сьогодні отримали гуманітарну допомогу 14 сімей.

______________________________________________________________________________________________

Тримаємося і працюємо!

Віримо у Збройні Сили України і Перемогу!

Все є і буде Україна!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора