Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання комісії щодо звернення мешканців багатоповерхівки

Дата: 05.08.2022 11:04
Кількість переглядів: 231

Фото без опису

Нещодавно на прийом до міського голови Олександра Тищенка завітала одна із жителів багатоповерхівки по вул. Соборній. Останні 10-ліття в них проблема суміжного використання під’їзду з службою обліку природного газу Жашківського відділення АТ «Черкасигаз».

Міський голова створив на чолі із заступником Сергієм Говрасом комісію для всебічного вивчення проблеми. Члени комісії ознайомились з питанням розгляду засідання, відвідали об’єкт. За підсумками роботи, вчора, відбулося засідання по формуванню акту. Кожен член комісії висвітлив конкретні норми законодавчих актів, що було порушено.

В кінці слово взяв головний інженер Монастирищенського управління експлуатації «Жашківського відділення» – філії АТ «Черкасигаз». і повідомив, що він як представник балансоутримувача із вимогами згідний. Питання облаштування окремого входу найближчим часом буде вирішено. В свою чергу підсумовуючи роботу, Сергій Анатолійович подякував всім присутнім за виконану роботу. Відзначив про взяття на контроль виконання прийнятого рішення. Звернувся до членів комісії з проханням надати можливу допомогу при проведенні перепланування балансоутримувачем.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора