Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шість випускників Монастирищенської громади отримали 200 балів з НМТ

Дата: 05.08.2022 15:09
Кількість переглядів: 244

Фото без опису

Щороку важливим підсумком навчання учнів у школі та путівкою для вступу до омріяного закладу вищої освіти було зовнішнє незалежне оцінювання. Та цей навчальний рік видався для випускників напруженим – їм довелося навчатися дистанційно під звуки сирен, зі страхом невідомості і невизначеності у майбутньому. Але і в умовах війни життя продовжується – сьогоднішні абітурієнти здають іспити, обирають майбутню професію і виші для вступу. Для забезпечення збереження життя і здоровя учнів та  педагогів традиційного ЗНО не було. Натомість абітурієнти складають національний мультипредметний тест. Його основна сесія триватиме до 12 серпня.

І ось з’явились перші результати. Станом на 05 серпня найвищими балами можуть похизуватись вже шість випускників Монастирищенської громади.

В Опорному закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ст. «Монастирищенська спеціалізована школа №5» четверо учнів отримали найвищий бал -200:

  • Захарченко Антон – з математики (вчитель – Мажаровська Лідія Іванівна);
  • Затолочий Денис – з математики (вчитель – Можаровська Лідія Іванівна);
  • Ревенко Анна– з української мови ( вчитель – Фариба Ірина Альтусівна);
  • Мельничук Юля – отримала 200 балів з двох предметів: з історії України (вчитель – Ясінська Антоніна Іванівна) та з математики (вчитель – Можаровська Лідія Іванівна).

200 балів за результатами НМТ отримали також двоє учнів Опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст. «Ліцей «Ерудит»:

  • Мельник Юля – з математики (вчитель – Галай Юлія Володимирівна);
  • Чорнодід Маряна – отримала найвищі результати з двох предметів : з математики (вчитель – Бегерська Алла Володимиріва) та з української мови (вчитель – Харенко Наталія Володимирівна). З історії України до найвищого результату не вистачило лише одного бала – 199 балів (вчитель – Сачук Сергій Миколайович).

Вітаємо наших випускників і бажаємо, щоб всі їх мрії здійснювалися, щоб перші кроки в самостійному дорослому житті були легкими, а шлях, по якому вони йтимуть, зігрівався теплим промінням сонця з мирного блакитного неба.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора