Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Коротко про головне: інформаційний дайджест

Дата: 08.08.2022 17:15
Кількість переглядів: 142

08 серпня 2022 рік:

Фото без опису

  •  заступник міського голови Олег Недогода спільно з начальником відділу економічного розвитку, інвестицій, ЖКГ та сільського господарства Ольгою Баллою та директором КП «Теплокомуненерго» Сергієм Крохмальним і головним інженером підприємства Артемом Гаврющенком прийняли участь в онлайн-нараді з Департаментом інфраструктури та ЖКГ Черкаської ОВА. Під час наради з метою забезпечення стабільного проходження опалювального сезону 2022-2023 років на території області розглядалися, зокрема, питання укладання Меморандуму про взаєморозуміння та співробітництво щодо залучення та використання міжнародної технічної допомоги для реалізації в Україні Програми «Проект енергетичної безпеки», що фінансуються USAID та компанією Tetra Tech ES,Inc.

Фото без опису

  •  директор КЗ "Територіальний центр" Монастирищенської міської ради. Сергій Шолудько передав для потреб підопічних Лукашівського відділення надання соціальних послуг в умовах цілодобового перебування/проживання – продукти харчування (консерви), 47 упаковок підгузків, 120 упаковок вологих серветок, надані благодійним фондом «Let’s help» в рамках співпраці. Також Сергій Олександрович оглянув хід проведення ремонтних робіт підсобних приміщень Лукашівського відділення.

Фото без опису

  •  з метою своєчасного реагування на поширення гострої вірусної хвороби, спричиненою коронавірусною інфекцією CОVID-19 станом на 08:00 год. 05.08.2022 р. зареєстровано 4827 хворих ( в 2022 р. – 1316), одужало – 4735, хворіє – 2, померло – 90/5. В період з 29.07 по 05.08. 2022 року: захворілих на COVID-19 – 2 осіб.

 

  •  щодня пункт видачі допомоги надає гуманітарну підтримку (ЦКД) сім’ям внутрішньо переміщених осіб з інших регіонів України. Усім, хто потребує, видають речі першої необхідності: їжу, одяг, взуття, білизну, засоби гігієни. Сьогодні отримали гуманітарну допомогу 27 сімей.

Фото без опису

______________________________________________________________________________________________

Тримаємося і працюємо!

Віримо у Збройні Сили України, в Перемогу!

Все є і буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора