Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Коротко про головне: інформаційний дайджест

Дата: 10.08.2022 17:23
Кількість переглядів: 139

Фото без опису

10 серпня 2022 рік:

 

працівниками відділу соціальної політики та охорони здоров’я спільно з працівниками КЗ «ТЦ» і поліції в присутності старости Аврамівського старостинського округу було проведено бесіду з людиною, яка мешкає на території нашої громади без документів, що посвідчують особу. Так під час проведення соціальної роботи зі встановлення особи, було з’ясовано, що у молодого чоловіка відсутні будь-які посвідчуючи документи. За результатами роботи, дану особу було взято під соціальний супровід, про що складено відповідний акт.

Фото без опису

Фото без опису

 

завдяки співпраці з Благодійним фондом «Сучасне село та місто» соціальним робітникам КЗ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» було передано велосипеди. Тож соціальні робітники зможуть швидше та зручніше добиратися до людей похилого віку, які перебувають на їх обслуговуванні.

Фото без опису

 

щодня пункт видачі допомоги надає гуманітарну підтримку (Монаститрищенський центр культури та дозвілля) сім’ям внутрішньо переміщених осіб з інших регіонів України. Усім, хто потребує, видають речі першої необхідності: їжу, одяг, взуття, білизну, засоби гігієни. Сьогодні отримали гуманітарну допомогу 24 сім’ї.

Фото без опису

Фото без опису

______________________________________________________________________________________________

Тримаємося і працюємо!

Віримо у Збройні Сили України, в Перемогу!

Все є і буде Україна


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора