Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні Монастирищани! Щиро вітаємо усіх вас з Днем молоді!

Дата: 12.08.2022 09:00
Кількість переглядів: 145

Фото без опису

Цьогоріч це свято в Україні є особливим і далеко не таким, як завжди. І не лише тому, що ми вперше відзначаємо його разом з усім світом у Міжнародний день молоді – 12 серпня, а насамперед через те, що в нашій країні йде повномасштабна війна. Україна бореться за свою незалежність, за своє європейське майбутнє. І безумовно, одну з найважливіших ролей сьогодні відіграє саме молодь!

Нині українська молодь воює і волонтерить, захищає рідну землю від ворога, рятує і лікує, працює, навчає і навчається заради Перемоги, народжує і виховує дітей, доносить до світу правду про російську агресію, є взірцем справжнього патріотизму, самовідданості, людяності, сміливості та завзяття.

Понад усе хочемо, щоб наша молодь вистояла у час жорстокої війни, не втративши віри, надії, любові, щоб знайшла сили і натхнення для відбудови нашої країни, понівеченої російськими нелюдами.

Дорога молодe! Пам'ятайте, ви – барвистий цвіт сильної неповторної нації, яким пишається держава! Миру вам і добра, гарної перспективи, світлої долі, великого людського щастя та здійснення мрій.

Все буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора