Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання сесії міської ради

Дата: 12.08.2022 17:13
Кількість переглядів: 227

Фото без опису

12 серпня в залі засідань міської ради під головуванням міського голови Олександра Тищенка відбулася чергова 12 сесія Монастирищенської міської ради.

Розпочалося засідання з виконання державного гімну та вшанування хвилиною мовчання пам’яті про загиблих унаслідок збройної агресії росії. Після чого депутати перейшли до розгляду питань порядку денного.

Серед питань, які було розглянуто – інвестиційна програма КП «Теплокомуненерго» м.Монастирище за 2021 рік та на 2022 рік; утворення ліцеїв та гімназій на території Монастирищенської міської територіальної громади. Депутати надали дозвіл на відкриття класів з інклюзивною формою навчання на базі ліцею-інтернату «Обдарованість» і ОЗЗСО «Ліцей «Ерудит».

Окрім цього, було затверджено Програму підтримки внутрішньо переміщених та евакуйованих осіб на території Монастирищенської міської територіальної громади.

Також ознайомилися з планом роботи Монастирищенської міської ради на друге півріччя 2022 року, внесли зміни до складу виконавчого комітету міської ради, погодили ряд питань щодо комунального майна тощо.

Завершили роботу блоком земельних питань.

За результатами розгляду було прийнято відповідні рішення.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора