Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбувся Кубок з футболу Володимира Реви

Дата: 13.08.2022 16:48
Кількість переглядів: 195

Фото без опису

Сьогодні в селі Халаїдове відбулося щорічне традиційне спортивне свято – Кубок з футболу на честь колишнього керівника місцевого сільгосппідприємства Володимира Реви.

Нагадаємо, Володимир Григорович Рева очолював місцеве колективне господарство в Халаїдовому понад 25 років. За часів його діяльності відбулися грандіозні зміни в розвитку інфраструктури села, а особливо Володимир Григорович ніколи не шкодував кошти на спорт і активно займався його розвитком. З 2007 року в селі започатковано традицію проведення Кубка з футболу, приуроченого до дня народження Володимира Реви.

Цього року серед команд учасниць на турнірі виступили: ФК «Темп» (ветерани) та ФК «Темп» (молодь), футбольна команда «Дібрівка».

Звертаючись до учасників щорічного спортивного дійства заступник міського голови Зоряна Заворотна від імені міського голови Олександра Тищенка привітала всіх присутніх зі спортивним святом, побажала перемог і в спорті, і в особистому житті та головної Перемоги для України. Окрім цього, Зоряна Володимирівна передала від міського голови кошти для потреб військових.

Староста Халаїдівського старостинського округу Іван Омельченко під час відкриття турніру зазначив, що Кубок із футболу, приурочений пам’яті Володимира Реви – одна із найкращих традицій села, привітав усіх зі святами та побажав учасникам матчу – вдалої гри та перемог і миру нашій країні.

З самого початку гра була напруженою та яскравою. Гравці вели запеклу боротьбу за м’яч та намагалися всіма силами вибороти перемогу.

За результатам гри, перше місце посіла футбольна команда «Темп» (ветерани), друге – ФК «Темп» (молодь), третє – «Дібрівка».

Тож в цьому році Кубок імені Володимира Реви перейшов від молоді «Темпу» до ветеранів «Темпу».

Також під час футбольного матчу проходив благодійний збір коштів на підтримку ЗСУ. Вдалось зібрати понад 9 тисяч грн., які передадуть захиснику України, мешканцю с. Халаїдове Олегу Гринюку на придбання необхідної амуніції.

____________________________________________________________________________________________ 

З міркувань безпеки публічно не оголошували про проведення заходу.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора