Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Коротко про головне: інформаційний дайджест

Дата: 16.08.2022 17:30
Кількість переглядів: 304

Фото без опису

16 серпня 2022 рік:

 

  • міський голова Олександр Тищенко, його заступник Олег Недогода разом з начальником Уманської РВА Ігорем Миклащуком, заступником начальника Уманського РТЦК та СП Ігорем Горбуносом і начальником 4 відділу Уманського РТЦК та СП Русланом Бадзьором взяли участь у зборах Спілки сільгоспвиробників та фермерів Монастирищенської громади. Під час зустрічі хлібороби разом із владою та військовими обговорили ряд важливих питань як для сільськогосподарської галузі так і для оборонної здатності країни. Зокрема, йшлося про «бронювання» військовозобов’язаних працівників агросфери та підтримка Збройних Сил України під час війни.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

  • в с. Княжики Монастирищенської ТГ здійснюються заходи для покращення роботи в осінньо-зимовий період сільського водогону. Під керівництвом заступника міського голови Сергія Говраса силами підсобних працівників та небайдужих громадян села змонтовано приямок для встановлення насосу підсилювача. Даний захід  дасть змогу безперебійно подавати воду до всіх абонентів.

Фото без опису

Фото без опису

 

  • відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням заступника міського голови Олега Недогоди. На комісії було розглянуте питання щодо стану підготовки захисних споруд цивільного захисту закладів освіти та об’єктів, що можуть використовуватися як укриття для дітей, учнів і працівників закладів освіти. Адже з 1 вересня Міністерство освіти та науки України дає можливість відкриватися та працювати офлайн тим закладам, де не ведуться бойові дії, які не знаходяться на лінії розмежування та знаходяться на підконтрольній Україні території. Головна умова – це безпека учасників освітнього процесу. Тож під час засідання присутні заслухали та обговорили доповіді про стан готовності захисних споруд та найпростіших укриттів до використання за призначенням. А також окреслили план роботи, щоб до початку навчального року укриття в закладах освіти Монастирищини (де це можливо) були підготовленими на випадок «Повітряної тривоги».

 

  • щодня пункт видачі допомоги надає гуманітарну підтримку (Монаститрищенський центр культури та дозвілля) сім’ям внутрішньо переміщених осіб з інших регіонів України. Усім, хто потребує, видають речі першої необхідності: їжу, одяг, взуття, білизну, засоби гігієни. Сьогодні отримали гуманітарну допомогу 20 сімей.

______________________________________________________________________________________________

Тримаємося і працюємо!

Віримо у Збройні Сили України, в Перемогу!

Все є і буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора