Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Коротко про головне: інформаційний дайджест

Дата: 18.08.2022 16:49
Кількість переглядів: 166

Фото без опису

18 серпня 2022 рік:

  • заступник міського голови Зоряна Заворотна, начальник відділу соціальної політики та охорони здоров’я Катерина Скригун, директор КЗ «Територіальний центр» Монастирищенської міської ради Сергій Шолудько взяли участь у нараді під головуванням першого заступника голови Черкаської ОВА Наталії Кравченко. Під час наради йшлося про поселення евакуйованих з Донецької області людей похилого віку та осіб з інвалідністю.

Фото без опису

  • сьогодні працівники відділу економічного розвитку, інвестицій, житлово-комунального та сільського господарства виконавчого комітету Монастирищенської міської ради спільно із бухгалтерськими працівниками сільськогосподарських підприємств взяли участь у ZOOM семінарі Головного управління Державної Податкової Служби у Черкаській області та робочої групи Черкаської обласної військової адміністрації з вирішення проблемних питань пов’язаних із реєстрацією податкових накладних. Під час семінару йшлося про вирішення проблемних питань пов’язаних із реєстрацією податкових накладних та інших питань зазначеної теми.

Фото без опису

  • у 2022-2023 навчальному році розпочинається впровадження Концепції Нової української школи у 5 класах закладів загальної середньої освіти. Для підготовки педагогічних працівників громади до роботи в нових умовах КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Монастирищенської міської ради» було заплановано проведення циклу онлайн-семінарів «Рекомендації щодо організації освітнього процесу в 5 класах в умовах Нової української школи». У відеоформаті відбулася зустріч консультантів Центру із керівниками закладів загальної середньої освіти громади, на якій було обговорено питання організації комфортного освітнього середовища, педагогічного партнерства, особливостей оцінювання в умовах Нової української школи.

Фото без опису

  • щодня пункт видачі допомоги (Монаститрищенський центр культури та дозвілля) надає гуманітарну підтримку сім’ям внутрішньо переміщених осіб з інших регіонів України. Усім, хто потребує, видають речі першої необхідності: їжу, одяг, взуття, білизну, засоби гігієни. Сьогодні отримали гуманітарну допомогу 41 сім’я. Також відправили вантаж до наших захисників на передову. Величезна подяка усім, хто долучився для зібрання необхідних продуктів та речей для наших солдатів.

Фото без опису

_____________________________________________________________________________________________

Тримаємося і працюємо!

Віримо у Збройні Сили України, в Перемогу!

Все є і буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора