Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Свято Яблучного спаса для літніх людей

Дата: 19.08.2022 15:48
Кількість переглядів: 193

Фото без опису

Сьогодні, 19 серпня, у день святкування Преображення Господнього, а в народі Яблучного Спасу, у відділенні надання соціальних послуг в умовах цілодобового перебування/проживання комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Монастирищенської міської ради (директор Сергій Шолудько) для людей похилого віку та людей з обмеженими можливостями відбувся захід за участі ансамблю духових інструментів «Квінта-М» при Монастирищенському центрі культури та дозвілля (керівник Сергій Наумець).

Фото без описуФото без опису

Підопічним відділення нагадали про звичаї та народні повір’я, пов’язані з цим святом, а ансамбль дарував запальну патріотичну музику. Після чого всіх запросили до «столів достатку» скуштувати смаколики та свіжий,запашний мед, який презентував Назар Навроцький, за що ми йому щиро вдячні.

Фото без описуФото без опису

Також під час заходу привітали іменинницю з числа підопічних, Наталю Корсунську та побажали їй довгих, щасливих років життя. Протягом святкування панувала тепла атмосфера під мелодії духових інструментів.

Підопічні відділення запросили духовий ансамбль приїхати до них обов’язково ще раз, щоб разом відсвяткувати перемогу над окупантом!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора