Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбувся об’їзд навчальних закладів громади

Дата: 19.08.2022 15:41
Кількість переглядів: 348

Фото без опису

До нового навчального року щорічно відбувається огляд закладів освіти. Для цього управлянням освіти, молоді та спорту був виданий наказ про підготовку закладів освіти до нового навчального року 2022 – 2023, створено комісію за участі заступника міського голови, представників Уманської РДА, представників управління освіти, молоді та спорту Монастирищенської міської ради, Держпродспоживслужби та ДСНС.

У закладах освіти комісія працювала з 16 по 18 серпня. Під час роботи комісією встановлено, що керівниками закладів освіти була проведена наполеглива робота щодо приведення у відповідність навчальних кабінетів, майстерень, спортивних залів, ігрових та спортивних майданчиків, а також укриттів фонду захисних споруд. За результатами роботи комісії складено відповідні акти.

Наразі триває опитування батьків, які є замовниками освітніх послуг, щодо форми навчання дітей. Всі заклади освіти громади готові до початку нового навчального року у будь-якому форматі, однак при визначенні форм навчання буде враховуватися рішення батьків.

Дякуємо усім, хто долучився до спільної справи – підготовки закладів освіти до роботи в новому навчальному році. Разом до Перемоги!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора