Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України!

Дата: 23.08.2022 08:51
Кількість переглядів: 236

Фото без опису

Шановні мешканці Монастирищини!

Прийміть сердечні вітання з нагоди визначних державних свят – Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України!

Державний прапор – це символ духу і свободи нашої країни, символ який об’єднує українців усього світу, є втіленням єдності і могутності народу.

Наш прапор нерозривно пов’язаний з героїчною історією українського народу, прагненням до незалежності і боротьби за національні та соціальні права. У ньому втілені споконвічні прагнення до миру, свободи, висвітлена краса та багатство рідної землі.

Наш прапор є оберегом для мужніх Героїв, які захищають Україну та традиційно майорить, як державний символ України

24 серпня 1991 року відбулося відновлення державної незалежності України, що увінчало тривалий шлях Українського народу до самостійності.

Українці остаточно утвердили свої прагнення жити у власному домі на власний розсуд.

Сьогодні Україна ефективно стримує російський збройний напад завдяки зусиллям на військовому, дипломатичному, інформаційному фронтах, а також потужній міжнародній допомозі. Ми боротимемося до звільнення від окупанта останнього сантиметра української землі.

Найголовніше – впевнено йти вперед та боротися за перемогу. Тому завдання українців – зробити все, аби наповнити незалежність нашої країни справжнім змістом, докласти до цього максимум зусиль. Адже  від кожного з нас значною мірою залежить, якою бути нашій державі, як житимуть у ній наші нащадки.

Будьмо згуртованими і небайдужими до майбутнього рідної землі. Тільки разом ми зможемо зробити її прийдешнє кращим та гідним. Покладаймося на успіх наших спільних дій та активну співпрацю, які єднають і зміцнюють нас.
        Благополуччя та добра бажаємо Вам і Вашим родинам, злагоди, порозуміння і згуртованості.
      Слава Україні!

    Героям Слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора