Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

COVID-19 нікуди не зник під час війни

Дата: 26.08.2022 12:30
Кількість переглядів: 251

COVID-19 нікуди не зник під час війни?? Вакцинуйтеся??????

?Уже на вересень Міністерство охорони здоров’я прогнозує чергову хвилю ковіду, тож саме наразі вакцинуватися.

Заразитися коронавірусом може людина будь-якого віку незалежно від статі, походження та національності. Єдиний спосіб захиститися від цього – вакцинація??

В Україні відкрито вакцинацію для усіх категорій громадян! Кожен, незалежно від віку і професії, може отримати вакцину. Щеплення безкоштовні! Людина, яка отримує щеплення, посилює свій та суспільний захист. Окрім того, вакцинація ефективно запобігає тяжкому перебігу хвороби й рятує життя.

??????Отримати щеплення від COVID-19 можна у КНП «Монастирищенський центр первинної медико-санітарної допомоги». Тут для введення доступна вакцина CoronaVac. Очікується поставка вакцини Johnson.

?В Україні нині можна отримати дві бустерні дози вакцини від коронавірусної хвороби. Першу бустерну дозу можуть отримати всі люди старше 18 років в період від 6 місяців з дати закінчення базового курсу вакцинації від ковіду.

?Другу бустерну дозу можуть отримати люди з хронічними захворюваннями та 60+.

Інтервал між введенням 1 та 2 бустерної дози має бути 4 місяці.

Для отримання щеплення зверніться до свого сімейного лікаря або зателефонуйте за номером "гарячої лінії" 0??6??8??-2??5??6??-1??6??-6??1?? і запишіться на вакцинацію.

?Керівники підприємств, установ та організацій можуть сформувати списки бажаючих вакцинуватися та звернутися до директора Центру Людмили Редванської щодо виїзду мобільної бригади безпосередньо на підприємство.

?Бережіть себе та своїх рідних, адже ваше здоров’я – це ваша головна цінність??????


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора