Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Коротко про головне: інформаційний дайджест

Дата: 26.08.2022 15:50
Кількість переглядів: 239

Фото без опису

26 серпня 2022 року:

? під керівництвом заступника міського голови Олега Недогоди, за участі начальника Монастирищенської ДПІ Сергія Головченка, виконавчого директора спілки с/г товаровиробників Івана Козяра, а також працівників фінансового управління міської ради відбулася нарада по питанню перспектив виконання бюджету Монастирищенської міської територіальної громади за 8 місяців 2022 року.

Основним питанням зібрання було часткове недовиконання бюджету в частині надходження податку з доходів фізичних осіб, яке зумовлене зниженням сплати податків від виплат з орендної плати за паї та дивідендів.

Також під час наради проведено детальний аналіз стану сплати податків у 2022 році суб’єктами господарювання, що здійснюють діяльність на території Монастирищенської громади у розрізі усіх видів надходжень.

Підсумовуючи роботу, Олег Недогода наголосив на необхідності вжиття всіх заходів щодо максимального наповнення та виконання планових показників дохідної частини бюджету Монастирищенської міської територіальної громади, пошуку додаткових джерел надходжень, адже від цього залежить забезпечення фінансування захищених статей видатків, у тому числі безпека та оборона, медикаментозне забезпечення, соціальні виплати, енергоносії та комунальні послуги, підготовка до опалювального періоду.

?відділенням соціальних послуг за місцем проживання КЗ «Територіальний центр» Монастирищенської міської ради надається соціальна послуга натуральна допомога - це обкошування трави біля будинку, рубання (розпилювання) дров, обробіток присадибної ділянки. Одне з основних завдань відділення соціальних послуг за місцем проживання – підвищення якості та доступності послуг. Літні люди та особи з інвалідністю чекають з нетерпінням соціальних робітників відділення, адже найчастіше вони єдині помічники у домі.

Сьогодні працівники відділення надавали допомогу в с.Сарни.

?з метою своєчасного реагування на поширення гострої вірусної хвороби, спричиненою коронавірусною інфекцією CОVID-19 станом на 08:00 26.08.2022 р. зареєстровано 4837 хворих ( в 2022р.- 1326) , одужало – 4740, хворіє- 7, померло – 90 5.

В період з 19.08 по 26.08. 2022 року: захворілих на COVID-19 – 7 осіб; госпіталізовано – 0; летальні - 0.

?у пункті видачі гуманітарної допомоги (ЦКД) продовжують допомагати внутрішньо переміщеним особам.

Сьогодні до пункту звернулися й отримали допомогу 29 сімей.

Дякуємо усім і кожному, хто допомагає за підтримку і розуміння.

_______________________________________________________________________

?Тримаємося і працюємо?

?Віримо у Збройні Сили України, в Перемогу?

?Все є і буде Україна?

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора