Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 30.08.2022 15:48
Кількість переглядів: 185

Фото без опису

30 серпня 2022 року відбулося засідання виконавчого комітету Монастирищенської  міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Олександра Тищенка. У ході засідання розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.

Згідно плану роботи виконавчого комітету міської ради члени виконкому заслухали та обговорили такі питання: про підготовку КП «Теплокомуненерго» м. Монастирище та КП «МВУЖКГ» до роботи в осінньо-зимовий період 2022-2023 років; про підготовку закладів бюджетної сфери Монастирищенської міської територіальної громади до роботи в осінньо-зимовий період 2022-2023 років; про укладання додаткової угоди до договору про організацію перевезень пасажирів на приміському автобусному маршруті загального користування, який не виходить за межі Монастирищенської міської територіальної громади; про будівництво і стан передачі інженерних споруд військового призначення; про визначення переможця електронного аукціону оренди частини нежитлової будівлі по вул. Соборній, 121 м. Монастирище; про затвердження Правил утримання кладовищ та місць поховання на території Монастирищенської міської територіальної громади.

Також члени виконкому обговорили та підтримали рішення щодо  обмеження руху вантажного транспорту по центральній частині м. Монастирище та щодо очищення центрального ставу у с. Хейлове.

Окрім цього, ще були розглянуті питання  відділу містобудування та архітектури,  юридичного відділу,  служби у справах дітей.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора