Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Коротко про головне: інформаційний дайджест

Дата: 31.08.2022 16:59
Кількість переглядів: 145

Фото без опису

31 серпня 2022 року:

  • там, де є співчуття і бажання змінити світ на краще, там і починається справжня благодійність, яка включає як і фінансову сторону так і моральну сторону. Однак, чи не найважливішою є саме остання з них, адже несе радість і розум у життя суспільства, яке цього потребує. Тому  КЗ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг» Монастирищенської міської ради продовжує співпрацювати з благодійними організаціями задля підтримки людей, які потребують особливої уваги. Благодійники з «Благодійного фонду «Восток-СОС» передали на потреби Лукашівського   відділення соціальних послуг в умовах цілодобового перебування/проживання 21 упаковку памперсів та 25 метрів лінолеуму. Шановні благодійники ! Дякуємо Вам за розуміння та небайдужість у ці складні часи ! Спасибі вам за ваші добрі серця ! Слава Україні !
  • у с.Лукашівка для покращення доступності життєвого простору для осіб з інвалідністю, зокрема, тих, хто на візках, біля місцевої водойми здійснюється облаштування пандуса. На сільській водоймі часто проводять час рибалки-візочники, тому місцеві фермери – Олександр та Володимир Музиченки – вирішили створити для них безпечні умови. Дуже приємно, що в наш нелегкий час, існують люди, які завжди готові прийти на допомогу іншим. Роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця. Сердечно дякуємо їм за це!
  • під головування заступника міського голови Зоряни Заворотної відбулося засідання комісії з надання одноразової грошової матеріальної допомоги за рахунок коштів бюджету Монастирищенської територіальної громади. Розглянувши та обговоривши подані заяви, комісія прийняла відповідні рішення щодо надання матеріальної допомоги мешканцям громади, а саме, було розглянуто 12 заяв, з яких 9 задовольнили ( 1 – матеріальна допомога на поховання військовослужбовця, 8 – допомога у вигляді дрів учасникам бойових дій), 3 відмовили.
  • щодня пункт  видачі допомоги надає гуманітарну підтримку (ЦКД) сім’ям переселенців з інших регіонів України. Усім, хто потребує, видають речі першої необхідності: їжу, одяг, взуття, білизну, засоби гігієни.  Сьогодні отримали  гуманітарну допомогу 30 сімей. _______________________________________________________________________________

Тримаємося і працюємо!

Віримо у Збройні Сили України, в Перемогу!

Все є і буде Україна!

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора