Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Благодійний фонд “Сильні” надає допомогу людям, які пережили сексуальне насилля під час війни

Дата: 01.09.2022 12:22
Кількість переглядів: 238

Фото без опису

Під час повномасштабного вторгнення неможливо зафіксувати кількість випадків сексуального насилля з боку окупантів. Під час війни цей злочин не має строку давності. Незалежно від того, коли людина заявить про сексуальне насилля, винного можна буде притягнути до відповідальності.

Запити про допомогу надходять до благодійного фонду «Сильні», який надає безкоштовну:

  • Психологічну (фонд організовує як розмовну консультацію, так і терапевтичний курс);
  • Медичну (фонд організовує та оплачує медичні послуги);
  • Юридичну допомогу людям, які пережили сексуальне насильство (партнери фонду готові знайти адвокатів у потрібному регіоні, в разі необхідності фонд оплатить їхню роботу).

Доброчинці оплачують медичні та психотерапевтичні послуги. Юристи надають консультації та допомагають задокументувати факти зґвалтувань як воєнних злочинів, задля використання свідчень у міжнародному суді з прав людини.

Запити людей, які пережили сексуальне насильство, чи їхніх батьків є абсолютно конфедиційними. Звернутися за допомогою та дізнатися більше про роботу фонду можна за посиланням – https://www.sylni.org  Після звернення з людиною зв'яжеться консультант, щоб детальніше обговорити вид допомоги, який потрібно надати. Люди можуть відмовитися від допомоги у будь-який момент.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора