Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Коротко про головне: інформаційний дайджест

Дата: 01.09.2022 17:15
Кількість переглядів: 316

Фото без опису

01 вересня 2022 року:

  •  завдяки співпраці народного депутата України Антона Яценка з Благодійним фондом «Сучасне село та місто» в нашу громаду в черговий раз було передано гуманітарну допомогу: вживаний одяг, взуття, памперси, підгузки для дорослих, 4 вживаних персональних комп’ютери. Отримана допомога буде спрямована на потреби внутрішньо переміщених осіб та підопічних КЗ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Монастирищенської міської ради. Дякуємо за допомогу! Спільними зусиллями ми обов’язково переможемо на всіх фронтах! Продовжуватимемо згуртовано допомагати всім, хто цього потребує!Слава Україні!
  •  мультидисциплінарна команда КЗ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Монастирищенської міської ради та працівники Копіюватського старостинського округу провели благоустрій подвір’я підопічній Гапій Ксенії Олексіївні, жительці села Копіювата. Завдяки спільній співпраці порізали дрова, прибрали обкошену траву біля паркану тощо. Виїзди мультидисциплінарної команди покращують надання соціальних послуг підопічним, які перебувають на обслуговуванні у відділенні соціальних послуг за місцем проживання.
  •  у пункті видачі гуманітарної допомоги (ЦКД) продовжують допомагати внутрішньо переміщеним особам. Сьогодні до пункту звернулися й отримали допомогу 19 сімей. Також відправили вантаж до наших солдатів на передову. Величезна подяка усім, хто долучився для зібрання необхідних продуктів та речей для наших солдатів.
  • ось і настав цей день. 1 вересня розпочали навчання в онлайн-режимі заклади загальної середньої освіти громади. Віртуальний перший дзвоник сповістив про старт нового навчального року. Традиційно, у День знань, пройшли перші уроки «Ми – українці: честь і слава незламним!» та уроки «Безпека життєдіяльності людини в умовах воєнних дій». Вітаємо із початком навчання всіх учасників освітнього процесу! Бажаємо мирного неба та успішного навчання, дружньої атмосфери, цікавих подій і нових здобутків. Впевнені в тому, що ваші досягнення послужать зміцненню нашої країни. Нехай перший святковий дзвінок подарує вам гарний бадьорий настрій! Старанності, терпіння, удачі! Зі святом!

_______________________________________________________________________

Тримаємося і працюємо!

Віримо у Збройні Сили України, в Перемогу!

Все є і буде Україна!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора