Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітали підприємців Монастирищини

Дата: 05.09.2022 15:00
Кількість переглядів: 185

Фото без опису

Сьогодні, 5 вересня, з нагоди Дня підприємця, який традиційно відзначають у першу неділю вересня, міський голова Олександр Тищенко, його заступник Олег Недогода та керуюча справами виконавчого комітету міської ради Світлана Тесленко привітали представників бізнесу громади.

Підприємництво є важливою складовою економічного зростання громади, головним джерелом нових робочих місць, насичення ринку товарами і послугами. А нині більшість підприємців ще й активно долучаються до волонтерської діяльності, аби підтримати наших захисників у жорстокій боротьбі з окупантом.

Міський голова Олександр Тищенко привітав найактивніших представників бізнесу громади з професійним святом та подякував підприємцям за напружену, кропітку працю, яка гідна поваги і підтримки.

Олександр Михайлович побажав представникам бізнесу витримки, оптимізму та невичерпної наснаги у роботі, щоб кожна започаткована справа була успішною. Щастя, здоров’я й благополуччя під мирним, вільним небом України.

За особистий вагомий внесок у соціально-економічний розвиток Монастирищенської міської територіальної громади, розвиток підприємництва, створення нових робочих місць, активну громадську позицію та з нагоди професійного свята – Дня підприємця – подяки міського голови оголошено підприємцям: Ігорю Бровку, Валентину Кадуку, Валентині Салій, Олегу Григорашу, Сергію Обнявку, Олександру Мамализі, Олександру Сигидюку, Максиму та Миколі Антоненкам, Оксані Курій, Анастасії Онищук, Ігорю Будьомку та Олександру Котлярову.

Щиро дякуємо представникам бізнесу Монастирищенської громади, всім, хто на своєму місці працює для покращення економічного розвитку громади та перемоги над ворогом. Завдяки вам Україна вистоїть. Разом ми втримаємо «економічний фронт» й продовжимо допомагати нашим воїнам. У єдності наша сила! Разом до Перемоги!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора