Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рейд-перевірка сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах

Дата: 07.09.2022 15:46
Кількість переглядів: 357

Фото без опису

       КЗ «Територіальний  центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» відділення соціальної роботи  здійснив виїзди рейди-перевірки сімей, які перебувають на обліку як такі, що потрапили в складні життєві обставини, з метою раннього виявлення та своєчасного вивчення потреб сімей, контролю за створенням умов проживання та виконанням батьківських обов’язків на території  Монастирищенської громади, а саме: с.Княжа Криниця, с.Шабастівка, с.Половинчик.

       За результатами роботи було відвідано  7 сімей, в яких виховуються  19  дітей. Під час перевірки, в першу чергу звертали увагу на підготовку сімей до опалювального сезону, а саме: належний стан опалювальних приладів, наявність запасу твердого палива та дрів, відсутність боргів за газоелектропостачання. Деяким родинам було зроблено зауваження та надано рекомендації щодо усунення недоліків опалювальних приладів, а також попереджено про наслідки, які можуть виникнути у разі недотримання правил безпеки під час опалювального сезону.

     За результатами проведеної роботи 1 родині, яка знаходиться на обліку  закладу, було повернуто дитину в сім’ю, з батьками  проведено відповідну роботу!  Надавалися послуги консультування щодо створення  безпечних умов проживання дитини з дотриманням санітарно-гігієнічних норм,  ведення здорового способу життя, надавалася гуманітарна допомога ( стільці, одяг).

    На даний період умови проживання сім’ї частково покращилися: зроблено косметичний ремонт в житловій кімнаті. Для дитини облаштовано куточок для ігор, навчання. Мати пролікувалася в КНП «Черкаська обласна психіатрична лікарня» ЧОР.  Батько  встановив батьківство над дитиною, та  продовжує працювати над поліпшенням умов проживання, виконує належним чином  свої батьківські обов’язки.

   Усім сім’ям надано послугу «Соціальна профілактика» щодо формування навичок відповідального батьківства.

   Прохання до всіх небайдужих жителів громади  повідомляти про факти неналежного виконання батьківських обов’язків з метою попередження нещасних випадків  за тел.2-15-51  або за адресою: м.Монастирище, вул. Соборна,121, Комунальний заклад «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Монастирищенської міської ради, відділення соціальної роботи.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора