Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Жителі с.Нове Місто разом дбають про порядок у селі

Дата: 07.09.2022 16:31
Кількість переглядів: 225

Фото без опису

Українці хочуть жити краще – у чистих дворах, на відремонтованих вулицях, мати цікаві зони відпочинку. Найкраще виходить наводити лад там, де місцеві мешканці і влада працюють спільно.

Так, у с.Нове Місто спільними зусиллями громади та влади облаштовуються зони відпочинку, ігрові зони, спортивні майданчики, проводиться ремонт будинку культури.

Завдяки ініціативним жителям с. Нове Місто, зокрема, Людмилі Лисинчук, Надії Томченко та ін., старості Василю Матушку та депутату міської ради Володимиру Солоду вдалося облаштувати спортивні майданчики біля будинку культури та в районі старого глинища, встановлено лавочки, карусель, пісочниці, ігрові зони для діток тощо.

Наразі роботи продовжуються.

Тож висловлюємо вдячність усім небайдужим жителям с. Нового Міста та депутату міської ради Володимиру Солоду за ідеї, які вони готові реалізовувати і впроваджувати у життя задля створення комфортних умов у своєму дворі, на своїй вулиці, у своєму селі та у своїй громаді.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора