Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбувся благодійний концерт на підтримку Збройних Сил України

Дата: 08.09.2022 09:15
Кількість переглядів: 215

Фото без опису

7 вересня на відкритому затишному майданчику торговельно-розважального комплексу «Вікторія», задля підняття духу єдності та віри у перемогу нашої України та допомоги нашим воїнам-землякам, які героїчно стоять на захисті нашої держави, оберігають мир і спокій кожного з нас, відбувся благодійний концерт на підтримку Збройних Сил України, ініційований Центром культури та дозвілля Монастирищенської міської ради.

Цього дня для монастирищан та гостей міста виступали колектив Монастирищенського центру культури та дозвілля:народний аматорський чоловічий ансамбль «Монастирищеські козаки», народний аматорський жіночий ансамбль «Злагода», солісти Аліна Гедзун, Вікторія Журавльова та гурт «З GORLA» (Максим Мулик, Борис Темченко, Олександр Лелека та Ігор Григораш).

Музиканти порадували містян і гостей міста, що знайшли тут тимчасовий прихисток, рятуючись від війни, як авторськими, так і народними та сучасними популярними піснями.

Атмосфера тепла і затишку панували протягом усього концерту.

Під час благодійного концерту ведучі провели аукціон, лотом якого стало полотно, що передали спеціально для аукціону волонтери.

Всі присутні долучилися до збору коштів, які будуть використані на підтримку Зройних Сил України.

Впродовж концерту вдалося зібрати 14 370 грн. і це додає сил та вкотре доводить небайдужість наших громадян до потреб української армії в період війни.

Дякуємо всім, хто долучився до заходу, в чиїх серцях любов до України. Ваші великі серця захоплюють, надихають, переконують, що разом ми незламні, незборима сила. Кожен з нас робить все можливе, щоб наблизити Перемогу!

Лише разом і лише до нашої Перемоги!

СЛАВА УКРАЇНІ!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора