Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Банку вживаного одягу» дуже потрібні теплі речі та взуття для військових, внутрішньо переміщених осіб і жителів громади, які перебувають в складних життєвих обставинах

Дата: 12.09.2022 12:31
Кількість переглядів: 134

Фото без опису

У Монастирищенській громаді понад рік функціонує «Банк вживаного одягу», який здійснює прийом і видачу одягу, речей домашнього вжитку, чим суттєво допомагає підтримувати громадян похилого віку, осіб з інвалідністю, малозабезпечені сім’ї, осіб, які опинилися у складних життєвих обставинах і потребують допомоги.

Вже понад 2 800 осіб скористалися його послугами. Зокрема, від початку повномасштабного вторгнення близько 1 300 людей із числа внутрішньо переміщених і місцевих мешканців обрали в Банку одягу необхідні для себе речі.

Нині «Банку вживаного одягу» дуже потрібні теплі речі та взуття для військових, внутрішньо переміщених осіб і жителів громади, які перебувають в складних життєвих обставинах.

Тож усіх, хто має можливість, закликаємо приносити в Банк одягу – теплий жіночий/чоловічий/дитячий одяг – куртки, шапки, рукавички, светри, штани, термобілизну, взуття.

Кожна спільна справа на допомогу фронту чи одне одному – це ще один крок до Перемоги.

Гуртуймося, координуймо наші сили і все буде Україна!

Пам’ятайте! Речі, які передаються, повинні бути чистими та попрасованими.

Для того, щоб поділитися, чи взяти речі потрібно прийти за адресою вул. Жовтнева, 1 (в приміщенні колишнього дитячого садка «Сонечко»), з понеділка до п’ятниці – з 9:00 до 15:00 години, або зв’язатися за телефоном 068-018-67-55.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора