Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У селі Половинчик продовжують активно працювати над благоустроєм

Дата: 14.09.2022 14:50
Кількість переглядів: 171

Фото без опису

У селі Половинчик місцеві мешканці на чолі з помічником міського голови Олександром Розумним продовжують активно працювати над благоустроєм населеного пункту. 
Так після розчищення чагарників і виконання інших не менш важливих робіт з благоустрою, наприкінці серпня Олександром Розумним було організовано роботи й по наведенню ладу на місцевому стихійному сміттєзвалищі. Для проведення даних робіт місцеві підприємці надали грейдера та забезпечили пальним.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису
Також в селі впроваджують централізоване вивезення сміття: наприкінці минулого місяця це відбулось вперше. Новація дуже сподобалася місцевим мешканцям, тож прийнято рішення кожної третьої неділі місяця вивозити сміття. Виконувати цю роботу
безкоштовно та на власному транспорті визвався молодий та ініціативний місцевий мешканець В’ячеслав Барбашин. А всі паливні витрати взяли на себе місцеві жителі.

Фото без опису

Фото без опису
Приємно споглядати, що мешканці Половинчика проявляють відповідальність, адекватність і турботу про свою малу батьківщину. Особливо нині, коли Батьківщину доводиться захищати кров’ю і ціною життя наших кращих захисників.
Громада – це кожен житель! Працюймо разом задля майбутнього своєї країни!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора