Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Коротко про головне: інформаційний дайджест 15 вересня 2022 року

Дата: 15.09.2022 16:28
Кількість переглядів: 173

Фото без опису

Інформаційний дайджест 15 вересня 2022 року:

? Заступник міського голови Олег Недогода взяв участь у онлайн-нараді під керівництвом голови Черкаської військової адміністрації Ігоря Табурця. Під час наради йшлося про подальшу роботу блокпостів на території Черкаської області. Після обговорення озвученого питання було вирішено частину блокпостів залишити для стаціонарної роботи, частину – демонтувати, інші – законсервувати.

? Заступник міського голови Олег Недогода, а також спеціаліст з питань цивільного захисту, спеціалісти з питань охорони здоров’я та управління освіти, молоді та спорту міської ради взяли участь в онлайн-засіданні місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій райдержадміністрації. Під час засідання комісії було розглянуто та обговорено питання про забезпечення готовності до проведення заходів щодо захисту населення і територій у разі виникнення радіаційної аварії та про забезпечення укриття населення та працівників.

Фото без опису

? Працівники Служби у справах дітей виконавчого комітету Монастирищенської міської ради взяли участь в онлайн-нараді з Міністерством соціальної політики України. Під час наради було розглянуто низку питань щодо подальшої роботи, зокрема, обговорили порядок надання та втрати статусу дитини-сироти, дитини, позбавленої батьківського піклування та інше.

Фото без опису

? Щодня до пункту прийому і видачі гуманітарної допомоги звертаються сім’ї внутрішньо переміщених осіб з інших регіонів України. Усім, хто потребує, видають речі першої необхідності: їжу, одяг, взуття, білизну, засоби гігієни. Сьогодні отримали гуманітарну допомогу 18 сімей. Також відправили вантаж до наших захисників на передову. Величезна подяка усім, хто долучився для зібрання необхідних продуктів та речей для наших солдатів.

Фото без опису

------------------------------------------------------------------------

Тримаємося і працюємо??

Віримо у Збройні Сили України, в Перемогу??

Все є і буде Україна??


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора