Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітали рятівників зі святом

Дата: 16.09.2022 11:23
Кількість переглядів: 262

Щорічно 17 вересня працівники аварійно-рятувальних служб, пожежної безпеки, медицини катастроф та держслужби надзвичайних ситуацій відзначають своє професійне свято – День рятівника.

Наші рятувальники кожного дня сумлінно виконують поставлені державою завдання і постійно доводять свою професійність. Приклади відваги та рішучості кожного з них, виявлені під час виконання службових обов’язків, свідчать про те, що у строю об’єднані сильні духом та загартовані часом.

З нагоди свята у Монастирищенську ДПРЧ 22 завітали гості – заступник міського голови Олег Недогода та керуюча справами виконавчого комітету Світлана Тесленко.

Гості від імені міського голови Олександра Тищенка привітали колектив пожежно-рятувальної частини з професійним святом, висловили слова вдячності рятувальникам за їх нелегку, але таку необхідну роботу у питаннях порятунку життів монастирищан, майна, готовність до захисту населення від надзвичайних ситуацій, запобігання та реагування на них і побажали міцного здоров’я, Божого благословіння та мінімальної кількості тривожних дзвінків з проханням про допомогу.

З нагоди свята і за високий професіоналізм, вагомий внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя та здоров’я людей колектив частини та рятівників було відзначено грамотами та грошовими подарунками.

До слова, нещодавно пожежники Монастирищини отримали сучасний пожежний автомобіль КрАЗ, який призначений для доставки до місця пожежі бойового розрахунку, засобів пожежогасіння, пожежно-технічного обладнання та служить для гасіння пожеж. Автомобіль цілком укомплектований обладнанням, необхідним для ефективного виконання завдань при ліквідації пожеж.

Ще раз дякуємо вам, дорогі наші рятівники! Зі святом!

Разом до Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора