Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Творчі канікули – 2022

Дата: 15.09.2022 16:05
Кількість переглядів: 96

Фото без опису

       Визначено переможців обласного етапу Всеукраїнського дитячого літературного конкурсу «Творчі канікули – 2022» «Творчі канікули», який щорічно проводиться Національною бібліотекою України для дітей, передбачає змагання юних прозаїків і поетів у низці номінацій за двома віковими категоріями.

      Цього року в Черкаській області боротися за лаври взялися 14 дітей і підлітків із 8 населених пунктів. Майбутні письменники надіслали на розгляд конкурсної комісії 39 робіт, у тому числі 23 вірші та 16 прозових творів.

     У Конкурсі взяла участь читачка Монастирищенської бібліотеки для дітей, учениця 7 класу Опорний заклад «Монастирищенський ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2» Олександра Бондарчук і стала Переможцем у номінації «ДАЛІ БУДЕ? НІ, «ДАЛІ» – ВЖЕ Є!». Усі найкращі роботи надіслані до Національної бібліотеки України для дітей – саме там журі визначатиме лауреатів на всеукраїнському рівні й готуватиме альманах найцікавіших творів.

      Вітаємо Олександру з заслуженою Перемогою. Бажаємо творчого натхнення, нових яскравих ідей. Запрошуємо наших читачів долучатися до інших Конкурсів нашої книгозбірні.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора