Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася робоча нарада директорів закладів культури

Дата: 19.09.2022 11:30
Кількість переглядів: 246

Фото без опису

У п’ятницю, 16 вересня, відбулася робоча нарада директорів закладів культури Монастирищенської громади. Участь у зібранні взяла і заступниця міського голови Зоряна Заворотна.

Звертаючись до працівників культури, Зоряна Володимирівна подякувала усім присутнім за працю та наголосила, що попри воєнний стан, заклади культури мають продовжувати свою роботу, а творчі колективи – дарувати мешканцям громади натхнення, позитивні емоції, а разом із ними і віру у нашу Перемогу. Адже, ніщо так не зцілює зранену душу, не додає сил та не надихає на боротьбу, як пісня.

Тож під час наради, учасниками зібрання була приділена велика уваги питанню щодо відновлення культурної діяльності громади. Зокрема, начальник відділу культури та туризму Юрій Кудін підводячи підсумки роботи закладів культури, окреслив і план дій на найближче майбутнє. Особливу увагу, при цьому, Юрій Миколайович надав саме організації роботи творчих колективів закладів культури громади та їх участі у різноманітних святах і фестивалях. Також головний бухгалтер відділу культури та туризму Алла Галюк розповіла про фінансово-господарську діяльність сфери культури громади.

А в. о. директора Монастирищенського ЦКД Марина Демчук звітуючи про роботу ЦКД та організацію волонтерської діяльності, запропонувала організувати спільний концертний тур населеними пунктами громади на підтримку ЗСУ. Ідею Марини Василівни одноголосно підтримали всі присутні, адже це гарна можливість підтримати морально жителів громади та допомогти нашим Захисникам.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора