Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося чергове засідання тимчасової комісії з інвентаризації водогонів Монастирищенської міської територіальної громади

Дата: 21.09.2022 12:14
Кількість переглядів: 185

Сьогодні, 21 вересня, під головуванням заступника міського голови Олега Недогоди відбулося чергове засідання тимчасової комісії з інвентаризації водогонів Монастирищенської міської територіальної громади.

 Засідання комісії розпочалося з приємної місії – Олег Недогода, принагідно, від імені міського голови Олександра Тищенка квітами та щирими словами привітав помічника міського голови в с. Княжики Миколу Фурту із 70-річним ювілеєм.

 У ході проведення комісії йшлося про проведені роботи з інвентаризації об’єктів водопостачання в селі Княжики, впорядкування діяльності сільського водогону з метою забезпечення безперебійного постачання холодної води в населений пункт.

 Також під час зустрічі було повторно розглянуто питання про проведені роботи з інвентаризації об’єктів водопостачання в с. Княжа Криниця та Новосілка.

 Учасники наради обговорили проблемні питання, які виникли, а також окреслили важливі напрямки роботи із водозабезпечення в цих населених пунктах, на які варто звернути увагу та доопрацювати.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора