Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Монастирищенській громаді відбувся щорічний турнір з міні-футболу на Кубок «Нової Пошти»

Дата: 24.09.2022 18:41
Кількість переглядів: 171

Фото без опису

        Сьогодні, 24 вересня, в рамках Тижня масового футболу, за підтримки міського голови Олександра Тищенка та виконавчого директора відділення Нової Пошти Валентина Кадука, в спорткомплексі відбувся щорічний турнір з міні-футболу на Кубок «Нової Пошти».

      З вітальними словами, побажавши міцного здоров’я, витримки та наполегливості, а також успіхів у досягненні нових спортивних висот, до юних спортсменів звернулися директор фізкультурно-спортивного комплексу Олександр Бойко, завідувач сектору молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту Олександр Каплун та директор місцевого відділення «Нової Пошти» Валентин Кадук.

       Цього року участь у гонитві за кубком взяли команди двох вікових категорій: (U-9) «ДЮСШ-Авангард» Монастирище, «ДЮСШ» Умань, «Олімп» Христинівка, (U-11) «ДЮСШ» Монастирище, «Старт-ДЮСШ» Іллінці, «Олімп» Христинівка.

         Футбольні баталії були надзвичайно захоплюючими, адже команди подарували вболівальникам незабутні враження. Боротьба за першість проходила інтенсивно та напружено. Глядачі завзято вболівали за своїх фаворитів. У всіх матчах  команди продемонстрували відмінну майстерність і фізичну підготовленість. 

      У результаті на переможних сходинках п’єдесталу опинилися  команди: (U-9) перше місце – «ДЮСШ-Авангард» Монастирище, друге місце –«ДЮСШ» Умань  та третє –«Олімп» Христинівка; (U-11)  перше місце – «Старт-ДЮСШ» Іллінці, друге місце – «ДЮСШ» Монастирище  та третє –«Олімп» Христинівка.

         Всі учасники турніру були нагороджені дипломами, призери кубками й медалями. А також були визначені найкращі гравці: (U-9) Арсен Тертичний «ДЮСШ-Авангард» Монастирище, Денис Пятківський–«ДЮСШ» Умань, Тетяна Губницька–«Олімп» Христинівка; (U-11)  Тарас Марченко-«Старт-ДЮСШ» Іллінці, Олександр Бурський-«ДЮСШ» Монастирище, Єгор Панський-–«Олімп» Христинівка.

      Ми вітаємо  команди з перемогою, та дякуємо тренерам за їхню роботу з дітьми. Бажаємо успіхів і подальших перемог на всіх майбутніх змаганнях!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора