Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

25 вересня – Всеукраїнський день дошкілля!

Дата: 25.09.2022 08:12
Кількість переглядів: 228

Фото без опису

       Заклад дошкільної освіти  – це перший освітній заклад, який зустрічає дитину. І недарма його  вважають першою сходинкою пізнання. Та  основа, яка закладається у дитині із раннього дитинства, слугує опорою  в подальшому житті. У цьому - кропітка робота  вихователя.

  Бути вихователем – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю і милосердям.

      Шановні працівники дошкілля! На Ваші плечі покладене одне з найважливіших і відповідальних завдань – виховання наймолодших громадян нашої держави. Саме Ви формуєте особистості, закладаючи у душі дітей усе те добре, від чого залежить майбутнє українського народу, завтрашній день нашої Батьківщини.

    З почуттям великої вдячності за Вашу невтомну працю бажаю Вам міцного здоров’я і благополуччя, миру, невичерпної енергії і творчого натхнення! Щастя Вам, добра, нових здобутків в ім’я зміцнення нашої держави – України.

     Низький уклін всім, хто працює на ниві дошкільної освіти Монастирищини. Нехай посіяні Вами зерна добра і милосердя дають дружні сходи в серцях і душах дітей!

 

З повагою

 Міський голова                                      Олександр ТИЩЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора