Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

27 вересня - Всесвітній день туризму!

Дата: 27.09.2022 11:58
Кількість переглядів: 204

Фото без опису

Це свято започаткували члени Всесвітньої туристичної організації. Датою заснування свята вважається 27 вересня 1979 року.

День туризму - свято всіх, хто хоч раз відчув себе в ролі мандрівника, вибираючись із щоденної буденної метушні в ліс або на поле, на берег річки або озера, на море чи курорт, а також в інші місця, на які така багата наша улюблена земля!

Цілком природно, що це свято і тих, хто сам безпосередньо зайнятий у цій сфері - сфері туристичного бізнесу. Свято персоналу та керівників готельних комплексів, співробітників туристичних компаній і музейних працівників, а також всіх, хто намагається професійно забезпечувати наш повноцінний відпочинок.

Наша громада має багато цікавих туристичних локацій, і тому працівниками краєзнавчого музею постійно ведуться роботи для підтримки туристичної галузі нашої ТГ та відкриття нових туристичних напрямків для всіх категорій туристів.

Для кращого вивчення історії рідного краю та ознайомлення з культурною та історичною спадщиною нашої громади краєзнавчий музей розробив та пропонує мешканцям і гостям громади супровід туристичними маршрутами:

«Монастирищина - земля козацька», «Пам’ятки садово-паркової культури Монастирища» (пішохідні маршрути вихідного дня).

Тематичні екскурсії в музеї «Від коноплини до полотнини», «Слідами загадкових трипільців»,» «Монастирищина в роки Другої світової війни», а також ознайомлення з виставками самодіяльних майстрів образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва Монастирищини не залишать байдужими до побаченого і почутого.

Вітаємо зі святом всіх небайдужих до туризму людей!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора