Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Лише в єдності і згуртованості український народ переможе ворога!

Дата: 28.09.2022 15:47
Кількість переглядів: 242

Фото без опису

Ніщо так не об’єднує людей, як біда… Сьогодні вона на всіх одна… Війна…

Ще сім місяців тому ми не могли собі і уявити, що на нашу Батьківщину прийде війна.

Але ми Українці, і у спільному бажанні розгромити російського агресора  об'єдналися на всіх фронтах і допомагаємо воїнам різними способами.

Від першого дня повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну  колектив професійного ліцею (директор Нетяжук С.С.) теж активно включився в волонтерську діяльність для допомоги нашим Захисникам та громадянам, евакуйованим з територій України, де проходять бойові дії.

Так, колектив професійного ліцею, на базі закладу, з перших днів війни,  мобілізувавши всі сили,  виконував різні роботи, а саме: шили розгрузки,  випікали кондитерські вироби, виготовляли «іжаки», здійснювали інші зварювальні роботи та ще багато різних важливих і потрібних справ.

Зараз активно продовжується волонтерська робота, майстри виробничого навчання та здобувачі освіти на уроках та у вільний час  спільно із ініціативною групою небайдужих монастирищан виготовляють для наших захисників міні-пічки, балаклави, аптечки, розгрузки, бронепластини, «буржуйки», щоб вони зігрівали наших бійців і допомагали  їм в побуті . Для виготовлення «буржуйок» надав матеріал ПП Роман Доманіцький, ініціативна група допомагає кругами до «болгарки», електродами, металом і усім, що потрібно для виготовлення засобів обігріву. Також закладу з металом допомагає котельний завод «Енергетик».

До речі, цими днями було передано на передову 2 «буржуйки» у Бахмут та 3 «буржуйки» в Авдіївку.

Спільними зусиллями викладачі та студенти  наближають перемогу України у цій війні. Це плідна праця майстрів Палагіна Олега Івановича, Козяра Олександра Анатолійовича, Похилюка Олександра Григоровича, Шепеля Сергія Васильовича, груп 261 та 265 ТУ  «Електрогазозварники, водії автотранспортних засобів категорії «С», Ганич Наталії Петрівни, Малоголовець Ольги Миколаївни, Мушти Людмили Павлівни, групи 265 ТУ «Кравець». Координує  волонтерську діяльність  старший майстер ліцею  Микитенко Валентина Миколаївна.

Колектив ДНЗ «Професійний ліцей» буде і надалі продовжувати свою волонтерську діяльність, адже лише в єдності і згуртованості український народ переможе ворога!

Тримаємо стрій! Все буде Україна!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора