Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Коротко про головне: інформаційний дайджест

Дата: 29.09.2022 16:43
Кількість переглядів: 170

29 вересня 2022 року:

  • заступник міського голови Олег Недогода, керівник ЦОП Монастирищенської ДПІ ГУ ДПС у Черкаській області Сергій Головченко, представники фінансового управління, земельного відділу взяли участь в онлайн-нараді щодо наповнення місцевих бюджетів у 2022 році. На нараді розглянули питання: завдання щодо комплексного відпрацювання наявних резервів надходження до місцевих бюджетів; адміністрування плати за землю, рентної плати, екологічного податку, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки по СГД-юридичних особах; забезпечення декларування доходів громадян-одноосібників, які отримали доходи в 2021 році; виплати орендної плати за паї сільськогосподарськими виробниками тощо
  • працівники КЗ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» завдяки допомозі жителів громади продовжують заготівлю овочів для потреб відділення соціальних послуг в умовах постійного перебування/ проживання с.Лукашівка. На даний час уже заготовлено 3,3 тонни картоплі. До збору овочів активно долучилися населені пункти громади - Теолин, Копіювата, Терлиця, Тарнава, Сатанівка, Хейлове, Долинка, Цибулів, Івахни, Шабастівка, Вільна, Халаїдове, Сарни.
  • щодня до пункту прийому і видачі гуманітарної допомоги звертаються сім’ї внутрішньо переміщених осіб з інших регіонів України. Усім, хто потребує, видають речі першої необхідності: їжу, одяг, взуття, білизну, засоби гігієни. Сьогодні отримали гуманітарну допомогу 33 сім’ї. Також відправили вантаж до наших захисників на передову: продукти, теплі речі, смаколики та листи від учнів 5-Б ЗОШ №5. Величезна подяка усім, хто долучився для зібрання необхідних продуктів та речей для наших солдатів.

_________________________________________________________________________________________________

Тримаємося і працюємо!

Віримо у Збройні Сили України, в Перемогу!

Все є і буде Україна!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора