Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дітки з обмеженими можливостями отримали допомогу від Міжнародного Товариства Червоного Хреста

Дата: 30.09.2022 10:16
Кількість переглядів: 101

Фото без опису

      В цей нелегкий час, коли все більше українців потребує турботи та матеріальної допомоги, знаходяться люди, які здатні сприймати чужі проблеми, як свої.

      Міжнародне Товариство Червоного  Хреста  спільно з  Черкаською обласною організацією "Громадська організація людей з обмеженими можливостями "День" ( керівник – Прилуцький  Олександр Іванович)  надали допомогу нашій громаді  у вигляді продуктових наборів  для дітей з обмеженими можливостями.

       Видачу продуктових наборів, згідно погоджених списків з КНП «Монастирищенська багатопрофільна лікарня»,  проводить  КЗ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Монастирищенської міської ради  родинам з дітками з особливими потребами.

      Надаючи допомогу, Ви надаєте не просто матеріальні цінності, а даруєте радість та надію на краще життя.

      Дуже приємно жити і працювати з людьми, які вболівають за життя і здоров’я мешканців нашої громади . Поки такі люди живуть і працюють, то буде жити і наша нація українців. Хочеться ще раз щиро подякувати за Вашу підтримку та за Ваші щирі і чуйні серця. За те, що Ви не стоїте осторонь проблем простих людей.

Фото без описуФото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора