Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Актуально про субсидії!!!

Дата: 30.09.2022 13:00
Кількість переглядів: 203

Фото без опису

16.09.2022 Урядом України прийнято постанову «Про надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу Пенсійним фондом України».

Постановою передбачено, що до 30 листопада 2022 р. включно призначення житлових субсидій здійснюється структурними підрозділами з питань соціального захисту населення. З 1 жовтня виплачувати призначені органами соціального захисту населення субсидії та пільги буде Пенсійний фонд України. З 1 грудня Фонд буде і призначати, і виплачувати субсидії та пільги. Контроль за правильністю призначення та виплати житлових субсидій здійснює Нацсоцслужба та її територіальні органи.

Для отримувачів при оформленні субсидії поки що нічого не змінюється. За необхідності (якщо не буде здійснено автоматичний перерахунок) із заявою звернутися в ЦНАП або ж до старост у населених пунктах громади!

Окрім того, подати заяву на отримання виплат можна буде дистанційно – через офіційний веб-сайт Мінсоцполітики, інтегровані з ним інформаційні системи органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування або Єдиний державний вебпортал електронних послуг «Дія». Як і раніше виплати можна буде отримати на свій банківський рахунок або через пошту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора