Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітали бібліотечних працівників із професійним святом

Дата: 30.09.2022 14:00
Кількість переглядів: 201

Сьогодні у Всеукраїнський день бібліотек заступник міського голови Зоряна Заворотна та начальник відділу культури і туризму Юрій Кудін прийшли привітати працівників Монастирищенської публічної бібліотеки з професійним святом.

Бібліотека – це місце, де народжується і зберігається наша духовність, наші культурні та наукові надбання. І не просто зберігаються, а будучи відкритими для використання, надихають на творчість, підказують нові ідеї, підштовхують особистість до розвитку – саме такою є наша бібліотека, яка крокує в ногу з часом й у час цифрових технологій впевнено завойовує нових читачів.

Зоряна Володимирівна та Юрій Миколайович подякували за наполегливу творчу працю всім працівникам бібліотеки, побажали успіхів, натхнення та плідних звершень в роботі, міцного здоров'я та достатку, віри, надії, любові та мудрості.

Також колектив бібліотеки та кращих працівників галузі цього дня було нагороджено грамотами Монастирищенської міської ради та відділу культури і туризму за високий професіоналізм, сумлінність, самовідданість, творчий підхід до роботи, вагомий внесок у розвиток бібліотечної справи та з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора