Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Днем працівників освіти!

Дата: 02.10.2022 08:10
Кількість переглядів: 183

Фото без опису

Шановні освітяни Монастирищини!

Професія вчителя, наставника – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям та людяністю. Ваші серця, шановні вчителі, завжди наповнені добротою і розумінням. Саме ви своїм професіоналізмом, витримкою, терпінням та любов’ю до обраної справи закладаєте основу в майбутнє покоління країни.

Щиро вітаємо вас з професійним святом! Висловлюємо сердечну вдячність за наполегливу, чесну, натхненну працю і творчий пошук , прагнення виростити яскраві особистості, соціально активних громадян, справжніх патріотів України.

День працівників освіти – свято тих, хто завоював у нашому суспільстві заслужену повагу і вдячність, відкрив кожному з нас дорогу у велике життя, кому ми зобов’язані своїм життєвими і професійними перемогами.

Сьогодні ми маємо всі підстави пишатися нашими досягненнями в освіті. Професійні здобутки педагогів, якісна підготовка випускників шкіл, перемоги учнів та вихованців на олімпіадах і конкурсах – все це свідчить про те, що освіта Монастирищини постійно підвищує свої якісні показники.

Особливі вітання педагогічним працівникам, які сьогодні на заслуженому відпочинку. Низький уклін вам за вагомий внесок у розвиток освіти. Ваші мудрість і знання зберегли і примножили найкращі традиції галузі.

Бажаємо всім освітянам міцного здоров’я, життєвої сили, енергії та наснаги для досягнення нових успіхів у професійній діяльності! Нехай завжди вас зігріває пошана ваших вихованців та їхніх батьків.

Творчого натхнення, міцного здоров’я, добра і злагоди і нехай вам вдаються найсміливіші задуми ! Невичерпної наснаги й оптимізму у помислах і справах, добробуту, життєдайної сили та безхмарних, мирних, світлих днів!

З повагою начальник управління освіти, молоді та спорту

Монастирищенської міської ради                                              Завертана Н.Б.

Голова міської організації Профспілки

працівників освіти і науки України                                               Милова І.П.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора