Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Всесвітнім днем вчителя!

Дата: 05.10.2022 08:45
Кількість переглядів: 166

Фото без опису

Шановні працівники та ветерани освітянської галузі!

Сьогодні ми відзначаємо Всесвітній день вчителів – свято гідних, сильних, мудрих та відважних людей. Вчитель – це не просто складна та важлива професія, це справжня місія. Бо саме вчителі роблять нашу країну сучасною, сильною та розвиненою, а українців – гідними, освіченими, людяними. Саме вчителі виховують відчуття патріотизму та любові до рідної України й сіють у душах дітей розумне, добре, вічне.

Наші педагоги показують досягнення в освіті – учні отримують високі бали із зовнішнього незалежного оцінювання та національного мультипредметного тесту, перемагають в олімпіадах і конкурсах.

Із початком війни вісім працівників галузі освіти Монастирищини стали на захист України від рашистських загарбників й гідно боронять її суверенітет та територіальну цілісність.

Щороку освітянська родина поповнюється молодими кадрами, які у своїй роботі активно впроваджують сучасні інноваційні технології. Але освітній процес здійснюється не лише вчителями, а й усіма працівниками закладу. Це і завгоспи та кухарі, секретарі та бібліотекарі, прибиральники тощо. Дякуємо і їм за вірність і відданість обраній справі, невтомну працю.

У день свята особливі вітання ветеранам педагогічної галузі. Низький уклін вам за вагомий внесок у розвиток освіти.

Шановні освяти Монастирищини! Нехай кожен успіх будь-якого з учнів буде гордістю для вашого серця. Нехай кожен урок, проведений вами, дарує дітям не тільки знання і вміння міркувати, але і віру в хороше, надію на краще, різнокольорові мрії та прагнення до них. Залишайтеся мудрими і добрими, обізнаними, цікавими на життєвій дорозі яких горять вогні удачі, щастя і любові.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора