Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Запрошуємо монастирищан доєднатися до флешмобу до Дня Захисників та Захисниць України

Дата: 06.10.2022 17:30
Кількість переглядів: 244


Наші мужні та відважні Захисники та Захисниці України відзначатимуть своє професійне свято наступної п’ятниці, 14 жовтня!

Російське вторгнення довело, що українських Воїнів не здолати, а їх хоробрий дух не зламати. Наші Герої і вдень, і вночі, в будь-яку погоду, дають добрячої прочуханки ворогу та вказують ординцям їх шлях. Вони стали стіною для нас і захищають, навіть, від вітру. Завдяки їхній сміливості – наші діти відвідують школи, садочки, ми зустрічаємо світанки та, просто, живемо.
Тож запрошуємо всіх мешканців та внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території Монастирищенської громади взяти участь в онлайн флешмобі, приуроченому до Дня Захисників та Захисниць України.
Наповніть соцмережу Facebook привітаннями та побажаннями. Публікуйте вірші, малюнки, пісні чи просто фото з чуттєвим підписом для наших героїв. Або ж розкажіть про те, як ви, особисто, підтримуєте їх: донатите, готуєте їжу, шукаєте спорядження, доправляєте вантажі чи в інший спосіб підставляєте плече Героям. І, звичайно, не забудьте додати хештег: Дякую_Захисникам_і_Захисницям_України
Скажімо нашим Воїнам зі сталі «ДЯКУЮ!»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора