Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Свято для дітлахів: відкриття дитячих майданчиків у с. Нове Місто

Дата: 10.10.2022 09:20
Кількість переглядів: 104

Фото без опису

Діти – це янголи, які осяюють наш шлях. В їхніх очах мерехтить чудодійний вогник – вогник надії на світле майбутнє Батьківщини. Щоденно українські Військові – сучасні супергерої наших дітей захищають цей вогник. Ми ж, будучи в тилу, зобов’язані підтримувати цей вогник і живити його, щоб він мерехтів ще дужче та наповнював все довкола любов’ю і життям.

 Саме заради цього об’єдналися місцеві мешканці, підприємці та влада, які протягом близько трьох місяців працювали над створенням двох спортивних дитячих майданчиків в с. Нове Місто – дитячий майданчик біля міського будинку культури та дитячий спортивно-ігровий майданчик «Дитяче Нове Місто», що у районі глинища. А вчора відбулося довгоочікуване відкриття, на яке прийшли діти разом з рідними, щоб отримати заряд позитивних емоцій.

 Урочиста подія зібрала навколо себе чимало гостей. Завітали на відкриття й заступник міського голови Зоряна Заворотна, депутати міської ради Володимир Солод та Олександр Бойко, староста Новоміського старостинського округу Василь Матушко, місцеві підприємці. Зоряна Заворотна звертаючись до присутніх, подякувала організаторам і всім, хто долучився до такої важливої справи, а також пригостила дітей патріотичними смаколиками та передала футбольні й волейбольні м’ячі.

 Щиро дякуємо ініціаторам створення майданчиків Надії Томченко, Людмилі Лисинчук та Олені Кравченко, що не побоялися труднощів, а поділилися ідеями та об’єднали однодумців. Дякуємо депутату міської ради Володимиру Солоду за активну допомогу в реалізації ідей. Безмежно дякуємо підприємцям, фермерам за підтримку та допомогу в створенні майданчиків. Дякуємо місцевим мешканцям і, особливо, дітям, які так активно допомагали облаштовувати місця дозвілля.

 До речі, вчора на території Дитячого Нового Міста відбувся перший футбольний матч між дитячими командами «Авангард» і збірної с. Нове Місто. Дві команди грали на рівні та з рахунком 2:1 перемогла збірна с. Нове Місто, а перший історичний гол забив Арсен Тертичний. Та не лише футболом були зайняті дітлахи. Вони активно опановували й нові атракціони: гірки, карусель, гойдалки та інші розваги і були надзвичайно раді, що нарешті з’явилося місце, де вони зможуть проводи час.

 Тож ще раз щиро дякуємо всім за небайдужість і підтримку!

 Все буде Україна!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора